2014. március 12., szerda

Első díjam!

Elsősorban nagyon köszönöm a díjat a Death Note blog tulajdonosának!

Szabályok:
▲Írj magadról 11 dolgot!
▲Válaszold meg a 11 kérdésem!
▲Tegyél fel te is 11 kérdést a következő jelölteknek!
▲11 blognak "add tovább" a díjat! (nálam ez nem így lesz, lentebb megmagyarázom miért)
▲"Visszaadni" nem lehet.

11 random tény rólam:

§ (1) a megszokottól eltérően a blogom linkjénél nem a ".hu" látható, hanem egy bizonyos ".de" ,ebből kifolyólag, igen Németországban élek
§ (2) nem bírom a filmeket, se a sorozatokat. egyszerűen sajnálom rájuk az időt, egyetlen színésznek a műveit vagyok hajlandó megnézni ő pedig Liam Neeson, csak is az övét. (talán még az AHS amit bírok, de ez már a nagyon max.)
§ (3) a filmekkel ellentétben falom a könyveket. egy napot nem bírok ki a nélkül, hogy ne olvasnék valami könyvet.
§ (4) mindenem az utazás, és nyelvek. (hahaha, nem perverz értelemben) ha tehetném körbe utaznám a Földet úgy ahogy van. és hatalmas álmom, hogy nyelvtanár leszek, amennyi nyelvet csak lehet meg szeretnék tanulni. 
§ (5) gitározNÉK egy éve, de nagyon erotikusan úgy elhangoltam a szegénykémet, hogy nem nagyon akar sikerülni ez a visszahangolósdi nekem.
§ (6) tej mániám van. ha lehetne én egész nap csak tejet innék, a vizet nem is ismerném. főleg ha tej folyna a csapból, na igen az lenne számomra a mennyország. DE NEM KAKAÓS, CUKROS, FAHÉJAS VAGY BÁRMI, egyszerű sima tej, fúj bele ne tegyenek nekem valamit.
§ (7) nem bírom megenni a mazsolát, lehetetlenség, az valami undorító dolog, nem tudom ki az a hülye aki így elrontotta a finom szőlőt.
§ (8) semmilyen, ismétlem semmilyen sport nem akar nekem sikerülni. öt olyan sporthoz kötődő dolog van ami még úgy ahogy megy is. a majorette. nyolc évig mazsiztam (nem nem mazsola, ez mazsorett( másnévem majorette). a röpi. kilenc év alatt, csak ebből sikerült ötöst szereznem tesiből. a tollas. az úszás. és a biciklizés. na igen. látszik, hogy tehetségem van a mozgáshoz.
§ (9) nagyon türelmetlen ember vagyok, ezt anyumtól örököltem. viszont nagyon lusta, ezt pedig apumtól.
§ (10) évek óra körömlakk mániám van, egyszerűen kimozdulni nem tudnék a nélkül, hogy a körmöm ne lenne kifestve, még a kapuig sem.
§ (11) kicsit morbid stílusom van, inkább a horrorisztikus történeteket bírom.
§ (11+1) a zenei stílusom behatárolhatatlan, de mégis inkább az alternatív-rock-ot képviselem. (rhcp love van)

remélem kielégítő voltam, és nem sablonos dolgokat írtam :D

a 11 válaszom:

1. "Mi az igazi neved?" - H. Ivett 
2. "Hány éves vagy?" - májusban leszek 15, ergó beszólások elkerülésének érdekében áj em fórtín jiörz ód. 
3. "Van kisállatod?" - nem sajnos nincs, hiába kérlelem anyát már vagy 3 éve nem akar megszánni egy kiskutyival.
4. "Mi a kedvenc neved?" - nincs különösebb
5. "Van testvéred?" - két öcsim van, egyik 7, másik 3 lesz nemsokára 
6. "Hol laksz?" - mint említettem Németországban, ennyi legyen elég.
7. "Mi a kedvenc zeneszámod?" - mindig más, jelenleg az rhcp 'Snow' - ja a fav. 
8. "Mi a szerencseszámod?" - nincs. ha nagyon kell mondani akkor az 5 és a 2, de csak mert ötödik hó másodikán születtem :D
9. "Melyik a kedvenc kiegészítőd?" - a sál az igaz? ha igen, akkor arra voksolok. ha tizenöt takarót nem lehetne varrni a sál gyűjteményemből, akkor egyet sem.
10. "Melyik a kedvenc csokid?" - a csoki csoki, nekem aztán mindegy csak se gyümölcs, se mazsola ne legyen benne. nagyon utálatos ember volt, aki bele merészelte tenni a gyümölcsöket az isteni csokiba.
11. "Hogy jellemeznéd magad?" - őrült. idióta. szókimondó. beteg állat. hangos. perverz. szerencsétlen. elmebajos. eszelős. gyengeelméjű. dilis. lökött. hibbant. és minden szinonima az őrültre. elég ennyi? elmezavarban szenvedő és abnormális ami a legjobban jellemez. egyébként szerintem anyáskodó, és bátortalan is vagyok. nem is bátortalan, de nem olyan biztos az hogy én elsőre, gondolkodás nélkül leugrok neked akár 1,5 métert is. nagyon félek mindig, hogy lesz valami bajom. na meg igen ha már félelem. képes vagyok bármikor bárkitől félni. de csakis az emberektől. egyéb ilyen "jaj félek a pókoktól", "juj sötét van siessünk félek" gondom nincs, csak az emberekkel, egyébként gondolj bele, az ember a legnagyobb állat a földön. ja igen, és állat-, növény- és környezetvedő vagyok! 

igen, azt kihagytam, hogy sokat tudok beszélni.

11 kérdésem:

első: Hányadik blogod ez?
második: Mi ösztönzött a történet kitalálásakor?
harmadik: Gondolkodtál már azon, hogy valaha íróként éled majd mindennapjaid?
negyedik: Mennyire jellemez téged a blogod?
ötödik: Ki vagy mi adott inspirációt a kezdetekkor?
hatodik: Van e valami különösebb magyarázata a nevednek?(blogger név)
hetedik: Van konkrét történet a fejedben, vagy ami éppen eszedbe jut?
nyolcadik: Hány részesre tervezed az egészet?
kilencedik: Ismerőseid van e olyan aki blogol?
tizedik: Szüleid/családod tud róla hogy írsz?
tizenegyedik: Szeretnéd esetleg más nyelvre lefordítani?
tizenegy plusz egy: Miért kezdtél blogolni? 

én úgy érzem inkább a blogról "faggatom" a díjazotta(ka)t, mert majd a "11 random tény rólam" részben kifejti(k) a személyesebb dolgokat.

TŐLEM PEDIG A DÍJAT KAPJA...
nem, én nem tizenegy jelölttel érkeztem... ennek az oka pedig, hogy nem igazán olvasok blogokat, és nem szerettem volna "az első 11 aki elküldi a blogja linkjét kap tőlem díjat" posztolók közé csatlakozni, inkább annak adom tovább aki tényleg megérdemli, és ismerem is. két nagy kedvencem van akiknek oda adnám, de sajnos a Sötét lelkek angyalszárnyak blog valamilyen oknál fogva, megállt, nincs egyszerűen folytatás, pedig imádtam hatalmas kedvencem volt. mindenkinek ajánlom, hogy azért mégiscsak olvassa el azt a fent levő pár részt, szerintem nagyon jók, sajnálom, hogy nem folytatja az írója, és még csak chat sincs ahol szólni tudnék neki, így neki sajnos nem tudok díjat adni, de szívem mélyén ő lenne az egyik. a másik, az igazi nyertes pedig, aki tényleg a legek legjobbja számomra a SECRET OF DARKNESS. nála jobbal még nem találkoztam. tőlem ő kapja a díjat, ő egyedül. hozzá hasonló jó sztorival még nem találkoztam, igaz most szünetel, de ha újraindul, biztos első kézből szeretném majd olvasni az új részeket. imádom. (és nem csak azért, mert ő is ".de" blogger!) 
tehát, nagyon gratulálok Messo szerintem te vagy a legjobb(:

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a díjat! Irtó aranyos vagy! ^^ Örülök, hogy ennyire tetszik a sztorim. :3 ( egyébként én ".hu" blogger vagyok, de ha a ".de"-t írod utána valójában ugyanúgy kihozza neked az oldalt.) :)) Mivel szokásom, hogy csak a kérdésekre válaszolok és semmi mást nem teljesítek, ezért bocsánatot kérek, de már elfogyott minden, amit írni tudnék, hiszen az előző blogjaimra érkezett díjakba már szinte mindent leírtam. :) Továbbküldeni pedig nem tudom, hiszen nem vagyok az a blogolvasó típus. Inkább írom a blogot, mint olvasom, maradok a könyveknél. ^^
    Még egyszer nagyon köszönöm. :)
    Puszi
    Messo

    VálaszTörlés